Studentská výzkumná odborná činnost (SVOČ) na Vysoké škole obchodní a hotelové je představení prací a projektů studentů bakalářského stupně s primárním zaměřením na oblast cestovního ruchu, hotelnictví a gastronomie.
13. dubna 2022 se uskutečnil Studentský workshop 2022
pořádaný Vysokou školou obchodní a hotelovou v Brně.
Studentský workshop bude součástí 15. mezinárodní vědecké konference VŠOH a uskuteční se po jednání v sekcích.
Pokyny pro přihlášení do soutěže - duben 2022
Prihlaska je aktivni do 2.4. 2022
Studentské projekty prezentované na minulých Studentských workshopech
Studentský workshop 2021:
Poř.č. Název projektu: Období realizace
1 |
MARKETINGOVÁ ANALÝZA DESTINÁCIE CESTOVNÉHO RUCHU |
04/2020-04/2021 |
2 |
MIESTO NEKONVENČNEJ DOPRAVY V CESTOVNOM RUCHU A JEJ BUDÚCNOSŤ |
04/2020-04/2021 |
3 |
VLIV COVID - 19 NA EKONOMICKOU SITUACI V GASTRONOMII, HOTELNICTVÍ A CESTOVNÍM RUCHU |
04/2020-04/2021 |
Studentský workshop 2020:
Poř.č. Název projektu: Období realizace
1 |
MODIFIKACE GASTRONOMICKÉHO PROVOZU V CENTRU EDEN |
04/2019-04/2020 |
2 |
KONCEPCE ALTERNATIVNÍ KAVÁRNY S PRAVIDELNÝMI WORKSHOPY |
04/2019-04/2020 |
3 |
ANDALÚZIA – ATRAKTÍVNA DESTINÁCIA PRE CESTOVNÝ RUCH |
04/2019-04/2020 |
4 |
MEDOVINA – VÝROBA A JEJÍ VYUŽITÍ |
04/2019-04/2020 |
Studentský workshop 2019:
Poř.č. |
Název projektu |
Období realizace |
1 |
Inovace a jejich zavádění v hotelu Relax |
04/2018-04/2019 |
2 |
Analýza kavárenských provozů ve vybraném městě |
04/2018-04/2019 |
3 |
Výživa jako prevence civilizačních onemocnění |
04/2018-04/2019 |
4 |
Tradice a zvyky gastronomické kuchyně Benátské oblasti |
04/2018-04/2019 |
Poř.č. |
Název projektu |
Období realizace |
1 |
Vedení pensionu CRISTAL a návrhy na zlepšení jeho činnosti |
04/2017-04/2018 |
2 |
Bezpečnost v hotelnictví a cestovním ruchu |
04/2017-04/2018 |
3 |
Vliv nástrojů proti daňovým únikům v oblasti služeb |
04/2017-04/2018 |
4 |
Risk management při realizaci podnikatelského záměru |
04/2017-04/2018 |
5 |
Využití outsourcingu v hotelu Clarion Congres Hotel Olomouc |
04/2017-04/2018 |
Studentský workshop 2017:
Poř.č. |
Název projektu |
Období realizace |
1 |
Joga ako fenomén cestovného ruchu |
04/2016-04/2017 |
2 |
Monitoring jakosti pitné vody, jeho význam a nákladovost |
04/2016-04/2017 |
3 |
Podnikatelský plán na založení restaurace |
04/2016-04/2017 |
4 |
Návrh podnikatelského plánu na založení rodinné farmy s agroturistikou |
04/2016-04/2017 |
5 |
Marketingový mix a jeho využití ve vybraném podniku poskytujícím ubytovací služby |
04/2016-04/2017 |
Studentský workshop 2016:
Poř.č. |
Název projektu |
Období realizace |
1 |
Návrh organizačnej štruktúry v hoteli Partizán, s.r.o. |
04/2015-04/2016 |
2 |
Marketingový management v športovom cestovnom ruchu |
04/2015-04/2016 |
3 |
Problematika školských stravovacích zariadení so zameraním na zdravý životný štýl a konzumáciu energetických nápojov |
04/2015-04/2016 |
4 |
Marketing Communication of Hospitality Facility Focusing on Congress Tourism |
04/2015-04/2016 |