XV. mezinárodní vědecká konference
"Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu"
která se bude konat dne 13. dubna 2022 (středa) od 9,00 hod.
na Vysoké škole obchodní a hotelové s.r.o., Bosonožská 9, 625 00 Brno
Zaměření konference:
Cestovní ruch a udržitelný rozvoj
Marketing a komunikace v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu
Aktuální trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu
Bezpečnost v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu
Soutěž o nejlepší studentskou práci (SVOČ).
Jsou zváni zástupci různých organizací, akademiků, výzkumníků, tvůrců politiky cestovního ruchu a hotelnictví, profesionálů z podniků i z neziskových organizací a organizací zabývajících se rozvojem destinací, zástupců místní správy a samosprávy, studentů a dalších, kteří cítí potřebu a mají zájem účastnit se diskuse o různých tématech, problémech a současných trendech týkajících se témat konference a studentského workshopu v časovém horizontu včera, dnes a zítra.
Vědecký výbor
prof. Ing. Květoslava Šustová, Ph.D., Katedra gastronomie a hotelnictví,Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
prof. Ing. Juraj Čuboň, CSc., Katedra hodnotenia a spracovania živočišných produktov, Fakulta biotechnológie a potravinárstva, Slovenská poĺnohospodárska univerzita v Nitre
doc. Ing. Libor Červenka, Ph.D.,Fakulta chemicko-technologická, Univerzita Pardubice
doc. Ing. Miroslav Tomek, PhD., Katedra technických věd a informatiky, Žilinská univerzita v Žilině, Slovensko
Mgr. Tomáš Jeřábek, Ph.D., MBA, Katedra ekonomie, ekonomiky a managementu, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Dr. Ing. Pavel Tvrzník, Katedra cestovního ruchu a odborných předmětů, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Marketa Kubickova, Ph.D. MBA, College of Hospitality Retail and Sport Management, University of Carolina, USA
Organizační výbor konference
doc. Ing. Miroslav Fišera, CSc.
Ing. Katarina Mrkvová, PhD.
Bc. Nela Sellnerová
Odpovědná osoba za Studentskou vědeckou a odbornou činnost (SVOČ)
Mgr. Tomáš Jeřábek, Ph.D., MBA
Jednací jazyk:čeština, slovenština a angličtina
Důležité termíny:
Přihlášení na konferenci: do 15. března 2022
Zaslání příspěvku: do 8. března 2022
Termín pro platbu: do 15. března 2022
Přihlášení na konferenci
Přihlašovací formulář - web odkaz
Pokyny pro autory
Rozsah příspěvku do 10 stran včetně příloh a literatury
Příspěvky pro konferenci i SVOČ musí splňovat následující šablonu (web odkaz-viz. Příloha)
Příspěvky budou přijímány v jazyce českém, slovenském a anglickém na e-mailové adrese konference@vsoh.cz (viz níže)
Konferenční sborník
Zaslané příspěvky budou publikovány ve Sborníku z XV. Mezinárodní vědecká konference
"Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu" elektronická verze s ISBN, který bude vydán v den konference.
Editor:
Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
Nejlepší příspěvky z konferenci mohou být publikovány ve vědeckém časopisu Vysoké školy obchodní a hotelové s názvem Journal of Tourism, Hospitality and Commerce.
Účastnický poplatek
Pro aktivní přednášející bez poplatku
Účastnický poplatek ve výši 1.000,- Kč.
Autoři, kteří zašlou příspěvek, ale konference se nezúčastní, hradí částku 500,- Kč.
Údaje pro platbu:
Číslo účtu:35-9382820207/0100, Komerční banka, a.s.
IBAN:CZ 5301000000359382820207
SWIFT: KOMBCZPPXXX
Variabilní symbol: použijte ID přihlášky – bude doručeno v rámci potvrzení přihlášky
Konstantní symbol:308
Ve zprávě pro příjemce uveďte Vaše příjmení a slovo „konference“
Za zaplacení se považuje připsání částky na účet VŠOH. Poplatek zahrnuje oběd, občerstvení, konferenční sborník pro účastníky s recenzovanými a přijatými příspěvky. Zaplacený účastnický poplatek se při neúčasti nevrací, respektujeme náhradníka.
Kontakt
Veškeré dotazy směřujte na organizační výbor konference: konference@vsoh.cz